Категории РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
СПА ОФЕРТИ
ОРБИЛУКС
Промени
Обща оценка от клиенти
все още няма мнения за този хотел
Виж всички отзиви

Хотел ОРБИЛУКС, БАНСКО

Обща оценка от клиенти
все още няма мнения за този хотел
+ 17 снимки
от 5830 BGN
РЕЗЕРВИРАЙ

Описание

Апартхотел ОРБИЛУКС *** Банско

Курорт:
Банско
Местоположение: Апартхотел Орбилукс се намира на 1,5 километра от центъра на Банско и на 800 метра от първа станция на ски лифта, до и от която има организиран трансфер.
Настаняване: Построен през 2008 г., Апартхотел Орбилукс е един от най-модерните хотели в Банско, предлагащ добри условия за почивка,
както и за незабравими ски изживявания. Хотелът представлява пететажна сграда, разполага с два асансьора и предлага настаняване в студиа, едноспални апартаменти и двуспални апартаменти. Всички помещения са с централно отопление, безплатен Wi Fi, LCD телевизор с кабелна телевизия, сешоар и сейф.

СТУДИО 2+0: Приблизително 20-25 кв.м. Студиата разполагат с две единични легла или едно двойно легло, кухненски бокс и трапезария с маса. Баните са оборудвани с душ кабина или вана, сешоар и тоалетни принадлежности. Максималният капацитет е 2 възрастни.
СТУДИО 2+1 КУХНЯ: Приблизително 30-35 кв.м.
Студиата се състоят от едно общо помещение, включващо спалня с кухненски бокс, имат баня с тоалетна и балкон и предоставят възможност за настаняване на двама души на редовно легло и един на допълнително (разтегателен фотьойл или сгъваемо легло). Обзаведени са с две отделни легла или спалня, нощни шкафчета, тоалетка с огледало, гардероб и кухненски бокс с маса за хранене и столове, като кухненският бокс е оборудван с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, фурна, хладилник, основна посуда и електрическа кана. Настилката е ламинат. Масималният капацитет е 2 възрастни и 1 дете.
1
-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 2+1/2+2/3+1 : Приблизително 45-65 кв.м. Едноспалните апартаменти се състоят от спалня, всекидневна с кухненски бокс и баня с тоалетна. Спалнята е обзаведена с две единични легла или едно двойно, гардероб, нощни шкафчета и тоалетка с огледало. Всекидневната разполага с двоен разтегателен диван, кухненски бокс и кухненска маса със столове, като кухненският бокс е оборудван с керамични нагревателни плочи, хладилник, аспиратор, основна посуда и електрическа кана. Баните са оборудвани с душ кабина или вана, сешоар и тоалетни принадлежности. Настилката е ламинат и мокет. Максималният капацитет е 3 възрастни и 1 дете.
2-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 4+1: Приблизително 64-75 кв.м. Двуспалните апартаментите се състоят от две спални, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна и два балкона. Спалните са  обзаведени с две единични легла или едно двойно, гардероб, нощни шкафчета и тоалетка с огледало. Всекидневната разполага с  разтегателен диван, кухненски бокс и кухненска маса със столове, като кухненският бокс е оборудван с керамични нагревателни плочи, хладилник, аспиратор, основна посуда и електрическа кана. Баните са оборудвани с душ кабина или вана, сешоар и тоалетни принадлежности. Настилката е ламинат и мокет. Максималният капацитет е 4 възрастни с 1 дете.

Бебешка кошара се предоставя безплатно, с предварителна заявка.
Хотелът и прилежащата му инфраструктура са достъпни за хора с двигателни увреждания, но не разполага с адаптирани помещения.
Не се допуска настаняване с домашни любимци.
За хотела: На разположение на гостите са ресторант с лятна градина, лоби бар, ски гардероб, открит неохраняем паркинг (според наличността), отопляем вътрешен басейн, сауна, парна баня, фитнес зала, стая за масажи, безплатен интернет (кабелен), безплатен трансфер от и до първа станция на лифта, както и възможност за закупуване на ски карти на рецепция.
Спорт и СПА: Апартхотел Орбилукс разполага със СПА център, предлагащ различни видове масажи и терапии срещу заплащане, закрит отопляем басейн, фитнес, сауна и парна баня.

Цени

Транспорт
Период
Транспорт
Период
Изхранване
Настаняване
Настаняване

Удобства в хотела

Паркинг
Wi-Fi
Ски гардероб
Транспорт до лифта
Спорт/СПА/Забавления
Басейн закрит
Спа център
Сауна
Фитнес
В стаите
Климатик/Отопление
Подходящи за хора с увреждания
Семейство и деца
Бебешка кошарка
Подходящ за семейства с деца

FAQ за хотела

Има ли асансьор в хотела?
Хотелът разполага с два асансьора.
В колко часа се сервират изхранванията?
Закуска на блок маса или меню в основния ресторант - 07:30 - 10:00
Вечеря на блок маса или меню в основния ресторант - 19:00 - 21:00
Има ли Новогодишна вечеря?
Да, като цената на вечерята е включена при резервирането на хотела.
Кои СПА услуги влизат цената и се ползват безплатно?
Закрит отопляем плувен басейн
Фитнес
Сауна
Парна баня

Разгледайте сходни оферти: