Категории РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
СПА ОФЕРТИ
ТАРСИС КЛУБ
Промени
Обща оценка от клиенти
от 1 отзив
7.7
Желязка Иванова
Желязка Иванова
15.08.2023
7.7
Виж всички отзиви

Хотел ТАРСИС КЛУБ, СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Обща оценка от клиенти
от 1 отзив
7.7
+ 21 снимки
от 7990 BGN
РЕЗЕРВИРАЙ

Описание

Хотел ТАРСИС **** Слънчев бряг

Курорт
: Слънчев бряг
Местоположение: Хотел Тарсис е разположен на 700 м пясъчен плаж, плажът Какао е на 1,3 км, центърът на Слънчев бряг е на 1,7 км, а Аквапарк Екшън е на 2,2 км от хотела.
Плаж: Пясъчен, на 700 метра от хотела. Влизането в морето е плавно. Насладете се на най-красивия и чист плаж на българското Черноморие, носител на наградата "Син флаг".
Аквапарк – Гостите имат безплатен достъп до аквапарка, който включва 11-метрова кула с 6 водни пързалки с дължина до 90 метра. Аквапаркът разполага с различни съоръжения, подходящи както за деца от 1 до 12 години, така и за възрастни
Настаняване: Хотел Тарсис предлага настаняване в модерни, климатизирани стаи (двойни стаи, едноспални и двуспални апартаменти). Последното реновиране на хотела е извършено през 2019 г. Комплексът има 5 сгради със 7 асансьора.

ДВОЙНА СТАЯ 2+1: Приблизителна площ от 27 м2. Стаите разполагат с голямо двойно легло или две отделни легла, разтегателен диван, телевизор с плосък екран и сателитни канали, телефон, мини хладилник, сешоар, тоалетни принадлежности, комбиниран под (мокет и ламинат) и балкон. Максимално настаняване на 2 възрастни и 1 дете.
ДВОЙНА СТАЯ ЛУКС 2+1 Приблизителна площ от 38 м2. Двойните делукс стаи са само осем и са модерно обзаведени. Всички те са с панорамен изглед към басейна или града, а някои от тях - към целия комплекс. Стаите разполагат с двойно легло тип "queen", разтегателен фотьойл (в повечето стаи), телевизор с плосък екран и сателитни канали, телефон, мини хладилник, сешоар, тоалетни принадлежности, комбиниран под (мокет и ламинат) и балкон. Максималното настаняване е 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни.
АПАРТАМЕНТ 2+2: Приблизителна площ от 40 м2. Стаите разполагат с отделна спалня с голямо двойно легло, всекидневна с разтегателен диван, телевизор с плосък екран и сателитни канали, телефон, мини хладилник, сешоар, тоалетни принадлежности, комбиниран под (мокет и ламинат) и балкон. Максимално настаняване: 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни.
АПАРТАМЕНТ 4+2: Приблизителна площ от 60 м2. Стаите разполагат с две отделни спални, едната с голямо двойно легло, а другата с две единични легла, хол с разтегателен диван, телевизор с плосък екран и сателитни канали, телефон, мини хладилник, сешоар, тоалетни принадлежности, комбиниран под (мокет и ламинат) и балкон. Максимално настаняване: 4 възрастни и 2 деца или 5 възрастни.

Бебешка кошара се предлага срещу доплащане от 12 лв. на ден и с предварителна заявка.
Не се допускат домашни любимци.
Няма подходящи условия за настаняване на хора с двигателни увреждания.
За хотела: Аквапарк на място, Основен ресторант с външна част, А-ла-Карт ресторант- при възможност, басейн и лоби бар, обменно бюро, рецепция, анимация, два открити сезонни басейна, пясъчна спортна площадка, детска площадка, платено паркинг, безплатен Wi-Fi.
СПА център: Хотела разполата със СПА център, който предлага: сауна, парна баня, джакузи, зона за масаж и козметични процедури (срещу заплащане) - при възможност.

Цените включват

ALL INCLUSIVE в Хотел ТАРСИС **** за сезон 2024 ВКЛЮЧВА:

Храна и напитки:
Основен ресторант с открита тераса:
Закуска на бюфет /07:30 - 10:00 ч./
- разнообразие от топли и студени ястия, яйчени специалитети, разнообразни млечни продукти, колбаси и сирена, сладкиши, зърнени храни, плодове, напитки, безалкохолни напитки, вода и разнообразни сокове
Обяд на бюфет /12:30 - 14:00 ч./ - богат избор от пресни салати и супи, богато разнообразие от български и интернационални ястия, вегетариански и месни ястия, паста, избор от хлебни изделия, сладък бюфет с разнообразие от десерти, топла вода, сокове, безалкохолни напитки, наливна бира, вино и избор от български алкохолни напитки
Следобедна закуска в зоната на Аквапарка /12:30-16:00 ч./ - пица, сандвичи, сладкиши и плодове (в зависимост от деня)
Вечеря на бюфет /18:30-21:00 ч./ - селекция от пресни салати и супи, богато разнообразие от български и международни ястия, вегетариански и месни ястия, паста, селекция от хлебни изделия, сладък бюфет с разнообразие от десерти, топла вода, сокове, безалкохолни напитки, бира, вино и селекция от алкохолни напитки
* Сладолед се сервира САМО по време на основните хранения!
Бар на басейна /10:00 - 22:00 ч./ - топли напитки, безалкохолни напитки, наливна бира, вино и разнообразие от български алкохолни напитки

Напитки в снек бара:
10:00 - 22:00 - топли напитки, безалкохолни напитки, наливна бира, вино и селекция от български алкохолни напитки.
22:00-23:00 Само платени напитки

Настаняване: след 14:00 ч.
Напускане: преди 12:00 ч.

Спорт и развлечения:
Шапка за душ, комплект за бръснене, комплект за коса, комплект за шиене - налични при поискване
Ползване на два открити басейна с детска секция (от 08:00 до 18:00 ч.)
Безплатни чадъри и шезлонги около басейна и в градината на хотела (при наличност)
На разположение на гостите са градински мебели в градината
Слънчеви тераси край басейните
Безплатен шатъл до и от плажа
Плажен волейбол, плажен футбол, плажен тенис
Боча, дартс, стрелба с лък, бинго
Зона за йога и медитация
Забавни състезания и игри, танци (6 дни в седмицата)
Разнообразни вечерни представления
Място за забавни игри
Сцена за представления
Безплатен Wi-Fi в целия хотел
Зона за спорт и водни приключения в хотел Тарсис (от 01/06 до 10/09): На разположение на гостите са зона за хранене на база All Inclusive, комбинирана външна и вътрешна водна пързалка за малки и големи, детска външна пързалка за водни игри, парти зона за частно парти или детски рождени дни, детска спортна площадка, в която са разположени детски съоръжения за катерене с пързалки, както и места за сядане за родителите.

За деца:
Детска площадка с пясъчно покритие
Анимация за деца от 4 до 12 години (6 дни в седмицата): 10:00 - 12:30 ч. и 15:00 - 17:30 ч.
Вечерна дискотека за деца от 20:00 ч.
Детска секция в басейна

Допълнителни услуги срещу заплащане:
Бар на басейна /22:00 - 23:00 ч./
- топли напитки, безалкохолни напитки, освежаващи коктейли, наливна бира, вино и селекция от алкохолни напитки
Нощен клуб /23:00 - 02:00/ (01/07 - 01/09) - платени алкохолни и безалкохолни напитки или срещу ваучери за подаръци. Безплатни ваучери се дават на пълноплащащи туристи над 18 години с престой от поне 5 нощувки.
Бързо хранене /08:00 - 20:00 ч./ - салати, скара, риба и пържени картофи
Уелнес център (18/06 - 01/09)
Сейф

Тепаняки - платен ресторант, шоу готвене (18/06 - 01/09)
Азиатска кухня и шоу-кулинария с морски дарове и месни продукти от висок клас, гарнирани с ориз и зеленчуци в чиния. Услугата се предлага с предварителна резервация и се заплаща веднага на рецепцията. Резервации се приемат до 12:00 ч. на предходния ден. Представянето на храната се извършва в специално построена и оборудвана шатра за готвене от азиатски тип. Плочата за готвене е автентична, азиатска и клиентите, които седят непосредствено пред готвача, могат да наблюдават процеса на приготвяне на храната. Услугата е с продължителност два часа в периода от 18:00 до 20:00 ч. и от 20:10 до 22:10 ч. При липса на поне осем резервирани места хотелът си запазва правото да анулира резервацията до 11:00 часа в деня, за който е направена. В случай на анулиране на резервацията от страна на хотела, платената сума се връща незабавно на клиента или се прехвърля за друг удобен за клиента ден. Напитките могат да бъдат поръчани от системата All inclusive или да бъдат заплатени по меню.

Паркинг: Неохраняем, платен (20 лв. на ден), при наличност. Хотелът си запазва правото да променя цената на паркинга по всяко време.

** В зависимост от метеорологичните условия някои от съоръженията на хотела може да не функционират напълно в началото и края на сезона.

Цени

Транспорт
Период
Транспорт
Период
Изхранване
Настаняване
Настаняване

Удобства в хотела

Паркинг
Wi-Fi
All Inclusive
Плаж със Син Флаг
Спорт/СПА/Забавления
Анимация
Басейн открит
Собствен аквапарк
Спа център
Сауна
В стаите
Тераса/Балкон
Климатик/Отопление
Семейство и деца
Детски басейн
Детска площадка
Бебешка кошарка
Подходящ за семейства с деца

FAQ за хотела

В апартаментите има ли кухненски бокс?
Не, няма
Какъв е плажът?
Пясъчен, на 700 метра от хотела. Влизането в морето е плавно.
Какви са допълнителните легла?
Всички допълнителни са разтегаелен диван, разтегателен фотьойл или походно легло
От колко до колко часа са пристигането и заминаването?
Настаняването е след 14:00 , а заминаването е преди 12:00

Разгледайте сходни оферти: