Категории РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
СПА ОФЕРТИ
ОРЕС БУТИК ХОТЕЛ
Промени
Обща оценка от клиенти
все още няма мнения за този хотел
Виж всички отзиви

Хотел ОРЕС БУТИК ХОТЕЛ, БАНСКО

Обща оценка от клиенти
все още няма мнения за този хотел
+ 24 снимки
от 9790 BGN
РЕЗЕРВИРАЙ

Описание

ОРЕС БУТИК ХОТЕЛ *****, Банско

Курорт: Банско
Разположение: Орес Бутик хотел се намира на 3 километра от центъра на к.к. Банско и на 150 метра от началната станция на ски лифта, непосредствено срещу Хотел Гранд Арена Кемпински. Хотелът осигурява регулярен автобус до началната станция на ски лифта.
Настаняване: Пететажният Хотел Орес е построен през 2019, обслужва се от един асансьор и предлага настаняване в 54 помещения, от които 18 двойни стаи, 24 стандартни едноспални апартамента, 5 луксозни едноспални апартамента и 7 двуспални апартамента.

ДВОЙНА СТАЯ 2+1: Приблизителна площ от 25 кв.м. Двойните стаи разполагат с едно двойно или две единични легла, климатик, телевизор, телефон, мини бар, сейф, интернет достъп, баня с вана, душ или душ кабина, сешоар, телефон, хавлии и халати и балкон с мебилировка в някои от тях. Подовата настилка е мокет. Максимално настаняване на 2 възрастни и дете до 6 навършени години.
1-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 2+1/ 1-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 2+2: Приблизителна площ от 59 кв.м. Стандартните едноспални апартаменти се състоят от спалня с едно двойно или две единични легла, всекидневна с двоен разтегателен диван, баня с вана, душ или душ кабина, сешоар, телефон, хавлии и халати и балкон с мебилировка и разполагат с климатик, телевизор, телефон, мини бар, сейф и интернет достъп. Подовата настилка е мокет. Спалнята и всекидневната са отделени с врата. Максимално настаняване на 2 възрастни с 2 деца до 12 навършени години или 3 възрастни.
1-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 3+1 ЛУКС: Приблизителна площ от 100 кв.м. Луксозните едноспални апартаменти са разположени на последен етаж, състоят се от спалня с две единични легла, всекидневна с неразтегателен диван и две редовни легла, баня с вана, душ или душ кабина, сешоар, телефон, хавлии и халати и балкон с мебилировка и изглед към планината и разполагат с климатик, телевизор, телефон, мини бар, сейф и интернет достъп. Подовата настилка е мокет. Спалнята и всекидневната са отделени с врата. Максимално настаняване на 4 възрастни.
2-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 4+1: Приблизителна площ от 101 кв.м. Двуспалните апартаменти се състоят от две спални с по едно двойно или две единични легла във всяка, всекидневна с разтегателен фотьойл, баня с вана, душ или душ кабина, сешоар, телефон, хавлии и халати и балкон с мебилировка и разполагат с климатик, телевизор, телефон, мини бар, сейф и интернет достъп. Подовата настилка е мокет. Спалните и всекидневната са отделени с врати. Максимално настаняване на 4 възрастни с 1 дете до 12 навършени години.

Бебешка кошарка се предоставя с предварителна заявка и срещу допълнително заплащане в размер на 6 лв. на ден.
Хотелът и прилежащата му структура са достъпни за хора в инвалидни колички. Хотелът разполага с една двойна стая, пригодена за настаняване на хора с двигателни затруднения.
Не се допуска настаняване с домашни любимци.
За хотела: На разположение на гостите са безжичен интернет достъп на територията на целия хотел, основен ресторант, ресторант-тераса, лоби бар, детски кът, шатъл до началната станция на ски лифта и ски гардероб за собствени принадлежности.
Спорт и СПА: СПА центъра на Хотел Орес е оборудван със сауна, парна баня, турска баня (хамам), фитнес, първият в к.к. Банско вътрешен отопляем плувен басейн със солена вода и без химикали, ВИП стая със седемместно джакузи и мини бар и няколко зали за масажи и терапии.

Цените включват

Цените на ОРЕС БУТИК ХОТЕЛ ***** за СЕЗОН 2023/2024 включват:

Изхранване:
Закуска на блок маса – 07:00 – 10:00 часа
Вечеря на блок маса – 18:00 – 20:00 часа (ако е избран пансион HB) не включва напитки

 

Новогодишна вечеря на 31.12 /задължителна, включена в цените/
*За възрастни и деца от 4 до 12.99 години, деца от 0 до 3.99 години не заплащат куверт, но нямат включен порцион в ресторанта.

Спорт и развлечения:
Вътрешен отопляем плувен басейн със солена вода
Фитнес
Сауна
Парна баня
Сейф
Ски гардероб за собствено оборудване
Шатъл до началната станция на ски лифта
Безжичен интернет достъп на територията на целия хотел

Настаняване: 14:00 часа
Напускане: до 12:00 часа

За децата:
Детски кът

Услуги срещу допълнително заплащане:
ВИП стая със седемместно джакузи и мини бар
Масажи и терапии
Туристически данък – 1,20 лв. на човек на ден, дължим на рецепция

Паркинг: открит, неохраняем, при наличност и срещу допълнително заплащане в размер на 16 лв. на ден

* В зависимост от метеорологичните условия някои от съоръженията на хотела може да не функционират напълно в началото и края на сезона.

Цени

Транспорт
Период
Транспорт
Период
Изхранване
Настаняване
Настаняване

Удобства в хотела

Паркинг
Wi-Fi
Ски гардероб
Транспорт до лифта
Зарядно за електрически автомобил
Спорт/СПА/Забавления
Басейн закрит
Спа център
Сауна
Фитнес
В стаите
Тераса/Балкон
Климатик/Отопление
Вана
Подходящи за хора с увреждания
Семейство и деца
Детски клуб
Бебешка кошарка
Подходящ за семейства с деца

FAQ за хотела

Хотелът пригоден ли е за хора в неравностойно положение?
Хотелът и прилежащата му структура са достъпни за хора в инвалидни колички. Хотелът разполага с една двойна стая, пригодена за настаняване на хора с двигателни затруднения.
Как са оборудвани баните в помещенията за настаняване?
Баните в помещенията за настаняване разполагат с вана, душ или душ кабина, сешоар, телефон, хавлии и халати.
Какви услуги предлага хотелът за деца?
На разположение за децата е детски кът.
Какви са условията за паркиране?
Хотелът разполага с открит, неохраняем паркинг, наличен срещу допълнително заплащане в размер на 16 лв. на ден и при наличност.

Разгледайте сходни оферти: