Категории РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
СПА ОФЕРТИ
ХЕВЪН
Промени
Обща оценка от клиенти
от 9 отзива
6.2
Славяна Гурбиел
Славяна Гурбиел
07.09.2022
3.7
Георги Миленков
Георги Миленков
21.08.2022
6.3
Ива Тодорова
Ива Тодорова
10.08.2022
3.3
„Бих препоръчала Госпожа Чанева,като страхотна,отговорна и позитивна ,съдейства ми по всекипроблем и проблем който имах с хотел Хевън,но самия хотел ,е кошмар несъответсващ по Нищо на 4***, препоръката ми е да проучвате и посещавате хотелите с които работите ,за да не ви излагат те пред клиента“
Виж всички отзиви

Хотел ХЕВЪН, СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Обща оценка от клиенти
от 9 отзива
6.2
+ 23 снимки
от 11040 BGN
РЕЗЕРВИРАЙ

Описание

Хотел ХЕВЪН**** Слънчев бряг


Курорт:
Слънчев бряг
Местоположение: Четиризвездният хотел е разположен на първа линия, на крайбрежната алея на Слънчев бряг, на самия пясък и на около 400 м от центъра на курорта. Свети Влас е на 3 км, а Несебър - на 6 км. Автобусната спирка е на 150 метра. На около 100 метра от хотела има казино.
Плаж: Пясъчен, пред хотела. Морското дъно е равно, с гладък достъп. Насладете се на най-красивия и чист плаж на българското Черноморие, носител на наградата "Син флаг".
Настаняване: Хотелът разполага с 2 асансьора и 45 стаи - двойни стаи, апартаменти с една спалня, апартаменти с две спални и апартаменти с три спални, повечето от които са с изглед към морето. Всички те са просторни, с големи и модерни бани. Апартаментите разполагат с дневна и отделна спалня. Всички те разполагат с балкон, климатик, LED телевизор, баня с душ и удобства. Хотелът е напълно реновиран през 2023 г., като е извършен основен ремонт на общите части на комплекса, на повечето апартаменти и стаи, включително на санитарните помещения в тях, нови мебели, матраци и спално бельо.

ДВОЙНА СТАЯ 2+0 МОРЕ: Приблизителна площ 20 m2. Стаите разполагат със спалня, обзаведен балкон, индивидуален климатик, сателитна телевизия, Wi-Fi в стаята, сешоар, сейф, кърпи, баня с душ и козметика. Повечето двойни стаи са разположени на приземния етаж с изглед към морето. Максималното настаняване е 2 възрастни или 1 възрастен и 1 дете.
ДВОЙНА СТАЯ 2+1/2+2 МОРЕ: Приблизителна площ 30 m2. Стаите разполагат със спалня, разтегателен диван, обзаведен балкон, индивидуален климатик, сателитна телевизия, кърпи, баня с душ и козметика. Максималното настаняване е 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни.
ФАМИЛНА 4+0 УЛИЦА: Приблизителна площ 55 m2. Стаите са разположени на първия и втория етаж и имат изглед към търговската улица и Луна парк и се състоят от една спалня и една всекидневна. В спалнята има голямо легло и телевизор, две единични легла, масичка за кафе и телевизор. Обзаведен балкон, климатик, сателитна телевизия, кърпи, баня с душ и козметика. Максималното настаняване е за 4 възрастни.
1-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 2+3/3+2/4+1 МОРЕ: Приблизителна площ 70m2. Апартаментите с една спалня се състоят от дневна и спалня, разделени с врата. В спалнята има голямо легло и телевизор, а във всекидневната - разтегателен диван и двуетажно легло или 2 единични легла. Апартаментът разполага с обзаведен балкон, климатик, сателитна телевизия, кърпи, баня с душ и козметика. Максималното настаняване е 4 възрастни и 1 дете.
2-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 3+3/4+2 МОРЕ: Приблизителна площ 180m2. Апартаментите разполагат с две отделни спални с голямо легло, гардероб, телевизор и самостоятелна баня с тоалетна във всяка от тях и дневна с кухненски бокс. Стаите са разделени с врати. Апартаментът разполага с обзаведен балкон, климатик, сателитна телевизия, кърпи, сейф, две бани с душ и козметика. Всички апартаменти с две спални са с изглед към морето. Максималното настаняване е 5възрастни и 1 дете.
3-СПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 6+1 МОРЕ: Приблизителна площ 300 m2. Луксозните апартаменти с три спални се състоят от три спални и всекидневна с кухненски бокс. Във всяка спалня има двойно легло, а във всекидневната - диван. Стаите са разделени с врата. Апартаментът разполага с обзаведен балкон, климатик, сателитна телевизия, кърпи, сейф, две бани с душ и козметика. Всички апартаменти с три спални имат изглед към морето и голяма обзаведена тераса. Максимално настаняване на 7 възрастни
* Бебетата НЕ са включени в максималния капацитет на стаята.

Бебешко креватче се предоставя безплатно при предварителна заявка.
Домашни любимци не се допускат
Хотелът не разполага с адаптирани стаи за хора с двигателни увреждания.
За хотела: Четиризвездният хотел е разположен на първа линия, на крайбрежната алея на Слънчев бряг, на самия пясък. Новодекорираните, стилни и реновирани стаи създават усещане за релакс и спокойствие.



 

Цените включват

ULTRA ALL INCLUSIVE в хотел ХЕВЪН**** за Летен сезон 2024 г. включва:

Ултра ол инклузив базата започва с вечеря в деня на пристигане и завършва със закуска в деня на отпътуване.
Настаняване след 14:00 ч.
Напускане на хотела до 11:00 ч.

Храна и напитки:
Закуска: 08:00 - 10:00 ч. - а-ла-карт със сервитьор.
Обяд: 12:00 - 14:00 ч. по меню със сервитьор.
Вечеря: 19:00 - 21:30 ч. по меню със сервитьор
Лоби бар: 10:00-22:00 - местни и избрани вносни алкохолни напитки, наливна и бутилирана бира, червено и бяло вино, безалкохолни напитки и сокове, кафе и топли напитки.
Бар на басейна: 09:00-17:00 ч. - кафе и топли напитки, безалкохолни напитки, наливна бира, коктейли.

Спорт и развлечения - безплатно:
Открит басейн
Чадъри и шезлонги край басейна, при наличност
Чадъри и шезлонги на плажа, при наличност
Wi-Fi - безплатен в стаите и общите части на комплекса

За деца - безплатно:
Детскa секция в басейна

Паркинг: До 500 м от хотела, при предварителна заявка, безплатен, ограничен брой места, неохраняем. Хотелът си запазва правото да променя цената на паркинга по всяко време.

** В зависимост от метеорологичните условия някои от съоръженията на хотела може да не функционират напълно в началото и края на сезона.

Цени

Транспорт
Период
Транспорт
Период
Изхранване
Настаняване
Настаняване

Удобства в хотела

Безплатен чадър и шезлонг на плажа
Паркинг
Wi-Fi
Бар на плажа
All Inclusive
Плаж със Син Флаг
Спорт/СПА/Забавления
Анимация
Басейн открит
В стаите
Тераса/Балкон
Климатик/Отопление
Семейство и деца
Детски басейн
Бебешка кошарка
Подходящ за семейства с деца

FAQ за хотела

Има ли бар на плажа?
Хотелът е разположен в непосредствена близост до плажа. Бар басейнът е всъщност и бар на плажа.
Във всички стаи ли има балкон?
Да, всички помещения имат балкон.
Има ли детски басейн?
Има обособена детска секция в басейна.
Хотелът има ли асансьор?
Хотелът разполага с 2 асансьора.