Категории РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
СПА ОФЕРТИ
АЛЕКСАНДРА
Промени
Обща оценка от клиенти
все още няма мнения за този хотел
Виж всички отзиви

Хотел АЛЕКСАНДРА, СВЕТИ ВЛАС

Обща оценка от клиенти
все още няма мнения за този хотел
+ 15 снимки
от 2560 BGN
РЕЗЕРВИРАЙ

Описание

Хотел АЛЕКСАНДРА ***, Свети Влас

Курорт: Свети Влас
Плаж: Хотелът е разположен на 400 м от плажа.
Разположение: Хотелът е разположен на 400 м от плажа и от яхтеното пристанище „Марина Диневи“. В близост до хотела има магазини, куриерски офис, автобусна спирка. Плажната ивица на курортното селище е дълга 1,5 км и е широка средно 16 м. Има три плажа, които според Европейската комисия са едни от най-чистите за къпане в България. Ако сте в настроение за парти, Слънчев бряг е само на 5 км. Ако Ви се разглеждат забележителности, Несебър е на 10 км.
Настаняване: Хотел Александра разполага с 36 двойни стаи и 12 апартамента. Във всяка стая има, кабелен интернет, кабелна телевизия, климатик, хладилник, собствен санитарен възел и тераса. Повечето стаи са с изглед към морето. Асансьор – 2 броя /Хотелът е с форма на буквата „П“ и на двете крачета на „П“ има по 1 асансьор/

ДВОЙА СТАЯ 2+1: Приблизителна площ 24 кв.м. – оборудвана с двойно легло (две отделни легла, разположение едно до друго), и още едно единично легло, плоскоекранен телевизор, климатик, баня с душ кабина /завеса за баня/, балкон. Максимално настаняване 3 възрастни.
ЕДНОСПАЛЕН АПАРТАМЕНТ 2+2: Приблизителна площ 60 кв.м. - две отделни стаи  с врата по между си и разтегателен диван размери (150/190), плоскоекранен телевизор, климатик, баня с душ кабина, балкон. Спалнята е с две отделни легла разположение едно до друго. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни + 1 дете.

Домашни любимци не се допускат.
Бебешка кошара се предоставя безплатно при предварителна заявка.
Няма условия за настаняване на хора с двигателни затруднения.
За хотела: Ресторант Александра  предоставя на своите гости възможност да опитат разнообразни ястия от Българската национална кухня, както и разнообразни и изискани специалитети. Ресторантът разполага със 70 места на закрито и градина с 30 места. Ресторантът предлага българска кухня. На рецепция има лоби бар с места за отдих и делови срещи за туристите. Ресторантът е подходящ за организиране на фирмени и семейни тържества до 100 човека, включително и сватбени тържества. СПА центърът на хотел Александра разполага с турска баня, джакузи, тангентор, сауна и кът за отдих с ароматерапия. На разположение на гостите има открит басейн с чадъри и шезлонги. За желаещите да проведат своят семенар, бизнес среща или конференция предлагаме зала „Александра“ със 100 места – разположена върху 100 кв.м с климатизация и естествена светлина. Разположението и обзавеждането на залата позволяват подредбата на местата в нея да бъде променяно по желание на организатора и в зависимост от провежданото мероприятието. Паркингът към хотела е ограничен неохраняем, срещу заплащане (7 лв на ден) и предлага около 20 паркоместа.  В двора на хотела има детска площадка и фитнес уреди на открито.
Спорт и забавления: Ползване на външен басейн с обособена детска секция с чадъри и шезлонги. СПА център – срещу заплащане. Масажите – отделно се заплащат.

Цени

Транспорт
Период
Транспорт
Период
Изхранване
Настаняване
Настаняване

Удобства в хотела

FAQ за хотела